november 6th, 2012

121017_1

Det blev en squash kvar i trädgårdslandet efter att vi ätit upp några stycken. Den fortsatte att växa och blev såhär stor! 2,3 kg vägde den. De små var lite mer delikata, den här hade blivit lite hårdhudad =)

Nu finns det bara jordärtskockor kvar där ute, medvetet sparade eftersom man kan skörda dom ända till våren. Kan nog lysa upp dagen när det är som mörkast på året, skörda jordärtskockor och tillaga en god soppa eller puré.

121017_2

Mina små hjälp- och stjälp-redor =)

Vi har varit mycket sjuka i höst. Förkylningar med feber avlöser magsjukorna känns det som. Men inget värre än så som tur är. Det kvittar om det är fler i familjen än Thea som är sjuka, den extra oron för henne har långt ifrån försvunnit. Men nu börjar vi närma oss ett år utan återfall, vi är så tacksamma så det finns inte ord. När det gäller just detta får tiden gärna gå fort.

Kram

« Föregående

This entry was posted on tisdag, november 6th, 2012 at 22:38 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Squash”

Cissi Says:

Oron kommer lätt vid sjukdomar. An kan inte släppa det. Emilia har hålligt sig ganska frisk men var trött och hängig emellanåt och då tittar man verkligen lute extra för att se att hon inte ser blek, sjuk ut. Undrar om det kommer släppa?…

Kramar

Maja Julia & Alice Says:

Guuuuuuud vad det är längesen jag var inne nu och herregud Thea är SJU och Tom är ju jääääääääätttte stor och båda är så himla fina och så roligt med kiosk på kalas och himmel så snygg Julia är (Har adrian tagit luftgevärs lektioner som JOnas planerar att göra för att skrämma friare på flykten??)
Och ja gud hur mår ni, hur mår du?
Jag har ångest, jag ska bara vara hemma 9 månader till och det går ju fort, för fort….avskyr tanken.
Kram

Pauline Says:

Nå er det 136 dager siden du har blogget…. ;-)

Vi savner å høre siste nytt fra dere! *Klem*

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>