september 24th, 2012

IMG_5995

Thea ordentligt höstklädd och med matsäck i ryggsäcken, hela skolan åkte på utflykt till stranden i Falsterbo i förra veckan. Pastasallad, köttbullar och kanelsnäcka hade hon med sig och hon var mycket nöjd.

IMG_6004

Guldfiskarna. Gympa, sång och bad för barn med Downs syndrom.

IMG_5999

Provade puffar på Tom =) Han kunde ”simma” nån halvmeter mellan oss men när man var trött på det så hade de inte så mycket funktion. Provar om några månader igen.

IMG_6029

En stund på lekplatsen.

IMG_6018

Tom älskar rutschkanor.

IMG_6016

Nöjd.

IMG_6036

Duktig på att äta med gaffel.

IMG_6038

Man vet när han är färdig =)

IMG_6043

På väg till kalas hos klasskompis.

IMG_6040

Blivit så duktig på att skriva sitt namn. Lite hjälp för att det inte skulle bli för stort bara. Har varit bra för Thea att börja förskoleklass, tror det har varit svårare att motivera henne till något hon kanske inte känner för att göra när hon vet att andra leker i rummet bredvid. Hennes resurs är fantastisk och de andra pedagogerna också.

565017_486392934712497_1140069853_n

I lördags hade Theas fotbollslag uppvisningsträning i pausen i en a-lagsmatch. Foto från Kvarnby IK:s Facebooksida.

IMG_6060

Här står två av de kramiga och musikaliska barnen och kramas mitt i uppvisningen. Jaja positiva fördomar iallafall =) Fast kanske är de lite extra kramiga våra små speciella…men en kram är ju perfekt om man har svårt att säga ”hej hur är det”, ”jag har saknat dig”, ”jag tycker om dig” ♥

IMG_6072

Tom skrattar högt om man frågar om han vill rulla boll, när man tar fram tandborsten och när han får hålla självscanningsgrejen =)

IMG_6081

Och snuttefilt är bland det bästa han vet =) Julia och Thea var inte alls intresserade av att gosa med en filt när de var pytte.

IMG_6079

Blodprov idag. Räcker med var 6:e vecka nu. Ett par gånger har det inte gått att leka med Emma för att det har varit blodprovsdags. Då brukar Emma föreslå att hon kan följa med =) Idag blev det äntligen av och hon tyckte det var spännande att se hur det gick till.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, september 24th, 2012 at 22:42 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>