september 15th, 2012

IMG_5896

Klädracet på Bolibompa på morgonen är superbra. Halv åtta varje morgon klär programledaren på sig lite tokiga kläder på tid. Tyvärr missar vi det ganska ofta så vi har börjat ha eget klädrace ibland med timglas på iPaden. Tror jag sökte på ”hourglass” så fanns det några gratisappar. Thea är jätteduktig, lite svårt med fram och bak ibland och ut och in är ännu svårare men det går framåt. Vissa byxor har lapp både fram och bak (tex Kapp-Ahls annars superbra tights) så där undrar man ju hur de tänkte. På tal om Kapp-Ahl har de verkligen ryckt upp sig de senaste åren, jättebra kläder! Annat var det när Julia var mindre, då var det med skräck man gick in där (för att hon ville det) för man var rädd att hon skulle fastna för nån silvrig topp med nät och kedjor. Kändes som en stående fras där inne blev ”då får du köpa den med egna pengar” =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, september 15th, 2012 at 23:57 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Klädrace”

tommatankar.bloggplatsen.se Says:

Mycket medryckande läsning

mobilt bredband Says:

Great beat ! I woᥙld lіke to apprentice whiⅼe you
amend уour website, һow can i subscribe fоr a blog web site?

The account aided me а appropriatе deal. I hɑve been tiny bit acquainted
of thiѕ yοur broadcast offered bright transparent idea

Hemstädning Stockholm Says:

Hemstädning Stockholm…

Thea och gänget » Blog Archive » Klädrace…

Detta ingår inte i totalentreprenad Says:

Detta ingår inte i totalentreprenad…

Thea och gänget » Blog Archive » Klädrace…

bygga pool stockholm Says:

bygga pool stockholm…

Thea och gänget » Blog Archive » Klädrace…

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>