augusti 12th, 2012

120808_1

Stora ögon när vi sjöng för honom. Så fort tiden går…min lilla bäbis =) Men roligt när hans intressen och personlighet visar sig.

Han går inte än men klättrar och kryper snabbt som attan och kan stå upp utan stöd. 6 tänder har han fått, ett tag såg han ut som en vampyr för de två sidan om framtänderna kom före framtänderna =) Han säger mamma, pappa och ”nejnej” i rätt sammanhang! Nejnej har han sagt några gånger men mamma och pappa desto oftare. Vilken tur Thea lärde sig säga mamma innan honom, vi har varit pappa båda två fram tills för ett halvår sen ungefär (hon kunde säga mamma när hon var pytte men sen försvann det). Hon blev så trött på att vi inte förstod vem hon menade (utan tecken) så hon började kalla mig ”Ålii” istället (Malin) =) Men nu är jag mamma för alla tre ♥

Vi är helt förundrade över hans ”pojkighet”, bilar och verktyg är största intressena. Han kör runt bilarna och gör brum-ljud och får han se en stor bil han kan sitta i, karuseller mm, blir han heltokig.  Thea fick en Händige Mannytidning före sommaren där man fick en plastskruvmejsel och den fick han tag på och det blev hans käraste ägodel =)

Vi har haft en bra sommar, får se om det kommer lite bilder snart..

Det är finfint med Thea, hon börjar förskoleklass om en vecka. Och bra med Julia också. Hon fyllde 15 för några veckor sen, var tar tiden vägen!

Kram

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, augusti 12th, 2012 at 15:41 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Tom 1 år”

Jessica Says:

Grattis till Tom!

Tiden går fruktansvärt fort,spännande med förskoleklass. Ebba ska gå ett år till på dagis sen blir det skola.

Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>