augusti 25th, 2012

IMG_5659

Idag var det en bild från vår släktträff i Helsingborgs Dagblad. Min mormor och morfar fick 7 barn och de i sin tur har tillsammans 20 barn och vi barnbarn har ju också ynglat av oss så det blir lite trängsel på släktträffarna. Det är Thea som står längst fram, när jag sa att vi skulle bli fotograferade nöjde hon sig inte med det utan ville själv vara fotograf.

iPhone maj juni 2012 207

Tokan =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, augusti 25th, 2012 at 21:14 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>