augusti 15th, 2012

120815_1

Fick upp två pallkragar förra året men då blev det inte mycket till odling. Men i år har det blivit både det ena och det andra tex potatis, morötter, jordärtskockor, tomater och squash. Mysigt att gå ut och hämta och kul att det blev något av det trots att grönsakerna inte blivit det minsta curlade. Men det har ju varit en del regn i år..

120526_2

Thea tycker det är jättekul med vårt lilla trädgårdsland. Hon ville gärna så morötter och påminde mig nästan dagligen när vi gick förbi pallkragarna…nästa år ska jag inte börja prata om det förrän det är tillräckligt varmt att så =) Bilden är från i våras.

120526_1

Man behöver inte nöja sig med att _vara_ en vit fetknopp, man kan ha en i rabatten också =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, augusti 15th, 2012 at 21:05 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>