april 21st, 2012

20120421-203811.jpg
Kändes som lillebror var en bekväm liten krabat som inte verkade vara intresserad av bebisaktiviteter som att rulla runt, kravla sig fram osv. Men nu har han gått från 0 till 100 och kryper, sätter sig upp från liggande och reser sig upp och står med stöd. Men hamnar han på rygg ligger han likt en sköldpadda kvar =) Åtta månader är guldklimpen.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, april 21st, 2012 at 20:51 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>