februari 26th, 2012

20120226-190749.jpg

Vårt hus har fått en ny mössa. Lika roligt att lägga pengarna på som att dränera… Men vi fick iallafall något ”att ta på” för pengarna – ett mysigt vindsrum, ljust och fint med nytt takfönster. Blir nog sotaren glad också, det var ett under att det gick att komma ut ur det förra. Nu ska det målas och fixas där uppe och sen går det förhoppningsvis att få upp lite möbler för den lilla trappan. Blir perfekt med ett extra rum sen om alla ska ha vars ett. Men först blir det nog gästrum.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, februari 26th, 2012 at 18:04 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Nytt tak”

Jossi Says:

Så fint det blev! Ser fram emot att se gästrummet! :D

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>