februari 26th, 2012

20120226-135634.jpg

Thea bestämmer med Emma. Idag är de är hos Emma och leker, det är första gången Thea är hos en dagiskompis. Stort!

Emma ringde i fredags också, hon frågade om Thea var hemma och det var hon ju så hon fick luren. När de pratat färdigt la Emma på luren (såklart) så jag hade ingen aning om vad de hade bestämt =) Thea hade nog inte hajat och absolut inte kunnat återberätta om det var tal om lek nästa dag eller om Thea skulle komma till Emma istället. Men Emma dök upp innan jag hade funderat klart om jag skulle ringa upp igen så de hade ju löst det bra själva.

Jag hoppas det går bra där borta =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, februari 26th, 2012 at 15:43 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>