februari 17th, 2012

20120217-132721.jpg

Tom blev 6 månader förra veckan. Kanske dags att han kommer med på bild här längst uppe på bloggen…eller nämns när familjen presenteras =) Ska försöka ordna det så fort jag har en dator igen. Men nu har jag hittat hur man ändrar storlek på bilderna när man mobilbloggar så nu blir det lite mer av det.

Lillemannen sitter bra nu och två små tänder har börjat sticka upp. Vaknar med glädjetjut på morgonen. Jättemysigt…om inte klockan vore fem =)

Kram

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, februari 17th, 2012 at 14:57 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “6 månader”

Emma Says:

Åh vad han är fin!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>