januari 19th, 2012

 Jag har ingen dator för tillfället. Vi hade inbrott när vi var borta och firade jul =(  De tog bland annat mitt smyckeskrin också min dator där jag hade bilder utan backup… Har ju många bilder här på bloggen lågupplösta men ändå, vill ju ha kvar alla. Är 10 månader från år 2010 det gäller, har haft problem att bränna just den perioden och skjutit det på framtiden. Så irriterande för den jedrans datorn är ju inte värd något, det är min förra dator som jag har haft sidan om skrivaren när jag skrivit ut bilder till dagboken mm.

Min andra dator hade jag med mig så den har jag kvar men den passade på att lägga av för ett par veckor sedan, ett år och en vecka gammal såklart =) Har lämnat in den och jag hoppas det är något som är enkelt att fixa eller att det är någon del som behöver bytas ut som har längre garanti än ett år.

Skönt att inte ha större bekymmer och vi har dessutom en iPad som man kan göra det mesta på så jag tycker knappt synd om mig själv alls =) Fast jag har inte grejor så jag kan lägga över bilder från kameran, men här kommer iallafall lite mobilbilder från den senaste tiden.

IMG_1138[1]

Hoppgungan är poppis.

IMG_1133[1]

Hittade sina fötter nu i veckan =)

IMG_1134

Vi tränar på att sitta.

IMG_1135

Mat är smaskens. Det rekommenderas att helamma tills barnet är 6 månader men vid 4 månder kan man bjuda på ett pyttesmakprov av det man själv äter eller smakportion barnmat om man vill. Jag kände ingen brådska men det var rätt behändigt att stoppa in något litet i munnen när han var kinkig medan vi åt. Ja då fick han ju smak för det så jag köpte hem lite barnmat och gröt för att ha ifall vi hade något som inte passade honom tex något starkt. Märkte att han sov bättre de gånger han fått lite gröt och ibland blev han arg när det lilla smakprovet var slut och ville ha mer. Så på den vägen är det, han äter nu sen ett par veckor en portion pure till lunch och en portion gröt till kvällsmat =) Hade nästan lite dåligt samvete när jag berättade på BVC men det är ju faktiskt lite tramsigt, jag har ju bara varit lyhörd för hans behov och det blir ju massor med amning ändå.

IMG_1146

IMG_1143

Pizza.

IMG_1142

IMG_1141

IMG_1150

På väg till Sportis.

IMG_1157

Älskar att bada.

IMG_1156

IMG_1155

Kanelbullar.

IMG_1154

Badar i farmors badkar.

IMG_1151

Julfin med morfars fluga som han hade när han var liten. Så typ 65 år gammal är den!

Han sitter och tittar på Thea som har slängt sig på farmors kökssoffa och vill INTE vara med på fin julbild.

IMG_1149

Pyjamasmys.

IMG_1158

Vi såg troll när vi var ute på promenad.

IMG_1147

Badar hos mormor.

IMG_1153

Lovisa och Thea hjälper mormor i köket. Mormor skalar potatis och ger sen potatisen till Lovisa som skickar vidare den till Thea som torkar av den med disktrasan =) Huvudsaken de är nöjda, potatisen går ju att skölja av igen =)

IMG_1152

Sen blev hon ju sjuk efter nyår =( Ligger och myser med stora julnallen som hon fick av sina dagiskompisar första julen hon var sjuk. Föräldrarna la ihop till julklapp både till förskollärarna och till Thea. Jättegulligt!

IMG_1144

IMG_1145

IMG_1137

Ha det så bra!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, januari 19th, 2012 at 23:30 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Lite bilder”

Maria Says:

Hej!
Följer din blogg flitigt eftersom även jag har en ljuvlig liten flicka med Downs i min närhet. Så roligt att se dina fina bilder också! Har aldrig kommenterat förut men kände att jag ville lämna en liten tanke ang. din dator bara. Konsumentköpslagen gäller i två år i alla fall, det har jag hävdat många gånger på tex. mobil och dator som bestämde sig för att lägga av efter ca ett år. Typ Siba och Elgiganten kan ju även spåra upp och skriva ut ett nytt kvitto om man inte hittar det heller! Ville bara nämna det… Håller tummarna för att det ska ordna sig!

Malin Says:

Hej Maria! Vilket bra tips, tack så mycket! Fast det verkade inte som de skulle sätta sig på tvären. Har köpt den på Elgiganten och de brukar vara bra, hoppas de lever upp till mina förväntningar denna gången också =)

Maja & Julia Says:

Åh vilka fina bilder!
men så skruttigt med inbrott!
Som du skriver, det är ju sällan värde i det dom stjl (gamla datorer) men alla våra bilder!!!
Ska påminna jonas att göra backup, han har inte gjort det sedan i sommras och jag vet inte hur han gör…han har skapat ngt bra system och ”katalog”…..
Jag brukar ju framkalla papperskopior hela tiden, inte på alla foton men från alla tillfällen..nu har jag inte gjort det på ett år!!!!
Måste måste!

Hoppas ni ala mår bra, jättefina och härliga bidler!
kram Maja och tjejerna

Emma Says:

Så många fina bilder! Julia är otroligt vacker :)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>