januari 22nd, 2012

0-karlsson-pa-taket-malmo-opera-1

Även idag åkte finaste klänningen på för Thea och Adrian har varit på Malmö Opera och tittat på Karlsson på taket. Thea fick biljetter från Min Stora Dag! Hon bjöd med Frida eftersom hon precis fyllt år och så köpte Patrik och Isa också biljetter och följde med. Jag frågade Thea om hon tyckte de sjöng fint och då sa hon nej =) Men hon hade tyckt om det när hon var där iallafall.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, januari 22nd, 2012 at 20:53 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Karlsson”

avtal Says:

It’s impressive that you are getting thoughts from this
post as well as from our discussion made at this place.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>