november 1st, 2011

111101_2

Julia fick biljetter till Rihanna i julklapp och var redan vid Arenan när beskedet att konserten var inställd kom. Stackaren…hon var så besviken.  Jag brukar alltid missa biljettsläppen så jag vet inte när jag kan överraska henne med biljetter till något hon gillar nästa gång, så hoppas de kan fixa ett nytt datum.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, november 1st, 2011 at 18:28 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>