november 13th, 2011

111113_1

Blev tidiga lussekatter i år.

111113_2

111113_3

Lillebror sitter i sin vagn och tittar på oss.

111113_4

Tips från Maja, att mäta upp ingredienserna i en annan skål så kan det skopas för fullt sen. Smart!

111113_5

Förklädet har min kollega Kristina sytt till Thea, så himla fint är det! Var lite stort när hon fick det men nu sitter det finfint.

111113_6

Lussepizza var det här =)

111113_7

111113_8

Nöjd

111112_1

Vi bakade igår också. Mitt bästa hjälpa till att baka-tips är om barnen ska knäcka ägg så låt dom knäcka i en annan skål och gärna en med färgad insida, så kan man lätt se och plocka bort skal som kommit med.

Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, november 13th, 2011 at 23:43 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Lussebak”

Sandra Says:

Vilka underbara bilder på Thea när hon bakar!
Hon har blivit en riktig höjdare i bakning.
Bra tips du ger!

Kramar

Cissi Says:

Vad fin hon är och duktig!
Skönt att klara av baket tidigt. Man vet ju aldrig vad som händer. Vi hade också lussebak i helgen och det blev Mumintrollet, Pippi och Lilla My bl annat. Huvudsaken de har roligt.
Kram CIssi

Maja & Julia Says:

Åh vadjag är KASS på att skriva kommentarer men jag LÄSER allt du skriver och fnissar och ler och gråter ibalnd en skvätt (fråga mig inte varför…ammar, hormoner..you name it)
Lillebror är DUNDDERSÖT och det var ngt inlägg jag skulle fråga om men det har jag glömt…kommer väl på det.

Thea har blivit så stor sen jag började läsa här hos er och det är så roligt att se och Julia, herregid vilken pingla!
Har ni henne inlåst tillls hon b,ir 25 nu då? :-)
Jonas ska ju ta luftgevärs examen tills julia blir tonåring…

Hoppas iallafall att ni alla mår bra, här går veckorna i rasande tempo och herregud snart är det jul
Efersom jag drgait till med glöggmingelparty nästa lördag måste julia och jag också börja baka åtminstone pepparkakor snart, hua…
Och måla klart köksmöblerna….

Nu ska jag natta mig, precis varit inne hos julia och pussat och stoppat om, det bästa som finns, och npsar henne i nacken….nu lägga mig intill alice som är SÅÅÅÅÅ mammig och VÄGRAR sova i egen säng…Så trots vår 240 breda säng sover jag på 40 cm, Alice på …kram

Momos mamma Malin Says:

Hej!
Nu har jag varit fast på din blogg i säkert två timmar. Antagligen för att jag blev så nyfiken när jag insåg att det var Thea som vi träffade på Guldfiskarna för ett tag sen som du skriver om. Efter allt mitt läsande är det väl inte mer än rätt att ge sig till känna?
Hur som helst vill jag bara säga att ni verkar ha en hop underbara ungar!
Kram om er!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>