november 1st, 2011

111101_1

När Thea skulle välja kläder till dagis igår ville hon vara läskig igen =) Hon nöjde sig med poliströjan. Lite hängig var hon på morgonen men hon har varit så pigg i helgen så jag trodde det skulle gå bra. Spelade fotboll för fullt när jag gick från förskolan så det verkade ju lovande. Men efter bara en halvtimme hade hon säckat ihop och dagis ringde =(

Det gick ändå bra att söva henne idag så nu har hon fått sin cytostatika i ryggmärgsvätskan, två veckor försenat. Näst sista behandlingen i Lund, vid årsskiftet har det gått 2,5 år och hon är färdigbehandlad. Underbart! Men får ångest när jag tänker på att det finns risk för återfall. Då kommer man inte bara må dåligt över risken att hon ska dö utan man vet hur tuff behandlingen är och vad hon isåfall kommer att ha framför sig. Men så får det inte bli.

Kram

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, november 1st, 2011 at 13:47 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Läskig”

ylvisen Says:

Bästa polisen! :)

Ja hemska tanke, men vi håller tummarna!!

Kram

Cissi Says:

Skönt att ni snart är klara och självklart ska hon inte få något återfall!

Roligt att hon kom iväg till dagis i alla fall även om det bara var en halvtimme. Hon fick ha lite roligt i alla fall!

Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>