november 8th, 2011

111108_1

Lillsöten/Lillebror/Tom/Bro/LB/Lillebrollan/TomTom/Boooor/Gosemosen/Lilla Gubben blev 3 månader idag. 6550 g visade vågen på bvc och han är 65 cm lång. Så var det dags för första vaccinationen också med en spruta i varje lår, stackaren va ledsen han blev.

111101_3

Thea kunde äntligen få sin behandling förra tisdagen, fortfarande förkyld men de ville inte skjuta upp den längre. Näst sista behandlingen i Lund! Hon var hemma från dagis hela förra veckan och det blev två veckor utan tablettbehandling  av den här förkylningen också. Men nu är hon mycket bättre och har spring i benen igen och är tillbaka på förskolan.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, november 8th, 2011 at 22:45 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “3 månader”

Karin & Ebba Says:

Sötisen :)
Tänk vad tiden går, Han är samma ”storlek” nu som Ebba var när vi fick henne:)
Hoppas Thea slipper fler förkylningar nu. Kram

jossi Says:

Så söt han är lillebror :) Passar bra i blått också!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>