oktober 12th, 2011

111010_1

Thea har börjat på ”Sportis” som är lite blandade aktiviteter för barn med utvecklingsstörning. Första gången hon var där hade de hinderbana och i måndags var det först en lek och sen fotboll. Hon tycker det är jättekul och pratar om det varje dag. Helt genomsvettig är hon efteråt =) I hennes grupp är barnen 5-12 år. Kan rekommendera det till er som har barn med knas i eller nära Malmö. www.fifh.com.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, oktober 12th, 2011 at 17:05 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>