oktober 28th, 2011

111028_1

En liten spökprinsessa på väg till halloweendisco på dagis. Hon tyckte det var lite läskigt att gå in till de små monsterna och vampyrerna men det gick bra till slut =)

Det blev ingen behandling denna veckan heller för hon är fortfarande för förkyld för att sövas. Så nu pausar vi med cytostatikatabletterna och hon har varit hemma från dagis större delen av veckan för att vila upp sig. Men igår var det fotografering och idag halloween så hon har fått gå lite.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, oktober 28th, 2011 at 10:41 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Spökprinsessa”

jossi Says:

Åh vad söt hon är :)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>