oktober 23rd, 2011

111023_1

Idag tog vi med oss korv i vår fina gröna mattermos (traderafynd) och åkte på en liten utflykt.

Jag är så himla nöjd med adaptern så man kan ha bilbarnstolen på barnvagnshjulen. Har börjat använda den en hel del nu när han blivit starkare i nacken och sitter bra i bilbarnstolen, så slipper man väcka honom när man ska ur och i bilen.

111023_3

Vi gick på lite skattjakt (geocaching). Vad gjorde det att vi redan hade letat skatt här en gång innan? Perfekt. nu kunde Thea hålla mobiltelefonen själv och följa kompassen, vi visste ju redan vart vi skulle =)

111023_2

Vi samlade fina löv som vi klistrade på teckningar sen.

111023_4

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, oktober 23rd, 2011 at 21:50 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Söndag”

Tess Says:

vilka fina bilder.
tänker mycket på er. :-)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>