oktober 31st, 2011

111030_1

Hemodlad pumpa. Blev ju rejäl men nästa år får det bli den klassiska orange. Fast Adrians kommentar var ”vilken läskig färg” så lite Halloweenig är det kanske =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, oktober 31st, 2011 at 18:58 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Pumpa”

Heri Says:

Men gose ni!<3 Va roligt med en bild pe5 er!Fler av se5dana tack!Spe4nnande med brtnintog!Men fotboll e4r ju den riktiga sporten!; ) KRAM pe5 dig going

Sibas Says:

Tycker det e4r ff6rskre4ckligt, det som he4nder i Libyen, Nya Zeeland, Baharain etc. Jag lider verkligen med de saacktrs me4nniskorna som fe5r utste5 allt hemskt de4r. Och sje4lvklart ska vi vara tacksamma ff6r vad vi har he4r i Sverige. Men det hje4lper faktiskt inte inve5narna i dessa le4nder att vi ge5r och le5tsas vara tacksamma ne4r vi me5r piss f6ver kylan, snf6n och influensor och kre4ksjukor som he4rjar f6verallt. Klart att vi ska fe5 beklaga oss (samtidigt som vi ske4nker en tanke till de som har det ve4rre). Ige5r ville jag bara krypa ur mitt eget skinn av trf6tthet, missnf6je och trf6stlf6shet f6ver mina reumatiska leder som ve4rker i detta ve4der, ff6rkylningen som inte vill ge sig, ff6rve4rkar 3 me5nader innan det e4r dags att ff6da, barn som har sportlov och inte kan he5lla sams och att ve5ren ke4nns se5 extremt avle4gsen. Hade jag inte fe5tt spy galla f6ver detta pe5 in blogg och beklaga mig se5 hade jag exploderat. Tror inte fler hade f6verlevt i Libyen bara ff6r att jag exploderar he4r hemma.-10 grader btw?!! Nej inte ens det e4r okey! Jag vill ha minst f6ver nollan nu

propecia internet pharmacy Says:

I could watch Schindler’s List and still be happy after reading this.

propecia for sale Says:

This is the perfect post for me to find at this time

Dsfsf Says:

du kan stolt be4ra citatet ff6dd som en stje4rna, df6r som en lenegd till din fina ponny, och det e4r ditt jobb som gjort det.

online college Says:

I love reading these articles because they’re short but informative.

online colleges accredited Says:

”How did I know, instantly, that it was in Tampa Bay?” Tampa Bay is a body of water; Tampa (the city) has not been called Tampa Bay since prior to 1850. The flag isn’t even in the Tampa city limits, it is in a rural area to the east – even Stephen Colbert referred to Tampa as its location. I disagree with the flying of the flag other than in a historical context, but I have learned an ugly lesson – I will never be treated fairly because of where I was born and my accent.

Zainuri Says:

c4r redan intresserad av tre4nset. Hur mkt vill du ha ff6r det?Mejla ge4rna.Jag f6nskar att han fanns kvar.<3Du e4r en rkigitt bra me4nniska.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>