oktober 12th, 2011

111012_1

Lillebror fick feber strax efter midnatt igår och då ska visst barn under 3 månader kollas av doktor. Så det fick bli besök på akuten och efter tre timmars kämpande med urinprov mm och väntan på doktorn så tyckte de att han skulle bli inlagd. I morse blev han undersökt igen och sen fick vi gå hem vid 10-tiden. Han är säkert bara förkyld, det är Thea och Adrian också.

Men på andra sidan korridoren låg rummet som Thea fick första gången hon blev inlagd. Då var vi inte heller jätteoroliga, barn blir ju sjuka och ibland behövs sjukhus. Den extra oro vi har nu för barnen kommer nog aldrig att försvinna.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, oktober 12th, 2011 at 22:06 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Lillprinsen på sjukhus”

Sandra Says:

Vilken söt liten kille! Vilka gulliga kläder han har på sig!
Hoppas att han mår bra nu.
Så lika han och Thea är i Led Zeppelin tröjorna! Är han också en liten morots-topp? :)

Kramar

"StjärnJayne" Says:

Ja du.. man kan aldrig vara för säker.
Minns när min minsting var ca 2 veckor och blev förkyld, smittad av storebror. Maken tyckte vi skulle åka in men jag sa nej.. Vad skulle de göra tänkte jag. Man hade ju varit inne med storebor några ggr när han varit förkyld, dte blir ju barn.
På kvällen rosslade sonen och vägrade äta..det blev sämre och vi åkte in.. och de fick slå igång honom när vi kom in. Han hade RS virus och blev inlagd i 2 veckor med syrgas och annat… usch… usch…
Ta hand om er nu!!! Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>