oktober 21st, 2011

111019_1

Thea och Adrian åkte på behandling i onsdags men narkosläkaren bedömde att hon var för förkyld för att sövas. Bra att de är försiktiga men irriterande när allt var förberett med fasta, nål i porten osv. På tisdag ska det bli istället.

Hon har varit hemma från dagis hela veckan och har blivit bättre och bättre. Igår gick vi förbi dagis när vi var ute på promenad och hon spelade fotboll och var pigg som bara den så vi bestämde att hon skulle gå en stund idag som en mjukstart innan helgen. Näsan kommer väl ändå att rinna ända till våren så den kan man inte gå efter =)

111014_1

Lillebrollan fick ingen mer feber efter natten på sjukhuset. Lite förkyld bara.

111014_2

Lille gladern.

Är så glad för mina barn ♥

(Ja det är nu när Tom sover, Thea är på dagis och Julia i skolan. Kommer väl tycka annorlunda lite senare idag när Julia ska iväg på konfirmationsläger och det är säkert något har glömt att hon behöver i sista stund och man är världens sämsta och snålaste förälder, Thea är trött och gnällig efter dagis och Tom skrikig haha)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, oktober 21st, 2011 at 12:34 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ingen behandling”

berit snecker Says:

Jaja som man bäddar får man ligga. Hoppas du tar det som ett skämt. Men vad gulliga de är.ha det bra.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>