september 1st, 2011

110818_1

Händer inte så mycket att berätta om så det är väl därför det inte blir så mycket bloggat. Skönt att allt mest är ”vanligt”. Thea går på dagis,  Julia har börjat 8:an, lillebror äter, bajsar och sover. Jo han kan gasta också om man inte är tillräckligt snabb med att tillgodose hans önskemål =) Han fyllde tre veckor i måndags och väger 4600 gram och är 56 cm lång.

Thea har en ny resurs igen, den hon fick i slutet på maj sa upp sig i somras. Grrr, en månad hann de jobba ihop.. Thea älskar sin nya resurs men det blir ännu en gång avbrott i tecknandet, språkträning osv. Men det är bara att ta nya tag. Den nya resursen är en kille så nu är de tre killar och två tjejer i personalen på Theas avdelning, jättepositivt med en blandning.

Förra veckan var Thea och Adrian i Lund på behandling med sövning och cytostatika i ryggmärgsvätskan och allt gick bra. Fyra månader kvar på behandlingen bara! Adrian arbetar deltid nu ett tag och hämtar och lämnar på dagis (Thea orkar inte en hel dag) eftersom jag fortfarande inte ska lyfta tungt efter snittet och att springa efter henne när hon inte vill som jag, är inte heller någon hit.

Ha det fint allihop!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, september 1st, 2011 at 12:02 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Tre veckor”

Samuel A Says:

Så roligt att se alla dessa goa bilder på er söta minsting. Och Thea klär i att vara storasyster, helt klart!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>