september 22nd, 2011

110921_1

Tuffing i Lovisas t-shirt.

110921_2

110922_1

Thea ville inte vara med på bild, hon är upptagen med att Facebooka =) (Skämt lånat av vitsiga Julia).

Thea mår bättre nu men har superlåga värden (mindre än 0,1 i neutrofila så de är så låga de kan bli) så hon får vara hemma från dagis tills de är bättre. Hoppas inte detta blir en följetång hela hösten och vintern =( Igår var vi ute i nästan tre timmar, lekte, läste böcker men sen blir det ändå jättemycket film och man känner sig som världens sämsta förälder. Nä hon behöver kompisarna på dagis och ännu mer nu när lillebror behöver sin tid.

Kram

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, september 22nd, 2011 at 11:00 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>