augusti 4th, 2011

110804_1

Har ont i ryggen och sover som en kratta. Är mycket nöjd över att slippa de sista 11 dagarna av graviditeten, även om det är supermysigt med sparkarna och att man då och då ser en arm eller ett ben sticka upp och röra sig sakta över magen.

Extra vila pågår. Men samtidigt så går det ju inte att tänka att man kan ta igen en massa man missar med flickorna nästa vecka när lillebror är ute. För det tar ju lite längre tid att bli sig själv efter ett kejsarsnitt och sen vet man ju inte hur beskedlig lillebror blir. Så vi har bakat några gånger iallafall, det tycker ju Thea om. Ikväll har vi gjort kalljästa frallor som vi ska stoppa in i ugnen när vi vaknar imorgon. Julia kan man göra nöjd utan att bli speciellt trött i kroppen, med lite extra taxiservice och en peng till aktiviteter med kompisar.

Idag har jag varit på sjukhuset för att träffa narkosläkare och fick info och blev inskriven på bb av en barnmorska. Halv sju ska vi infinna oss där på måndag. Fy va nervöst. Och jag som först tänkte att vi missade en massa spänning med att ha ett färdigt datum för lillebrors ankomst =)

Kramar ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, augusti 4th, 2011 at 22:45 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Sista rycket”

Emma Says:

Å vad spännande, roligt och läskigt! Kanske nästan blir mer spänning och nervositet nu när vi faktiskt vet när det är dags. Och jag längtar efter att få se den där lillebroren på bild :) En massa, massa lycka till nu!

Kram Emma

Cissi Says:

Lycka till!
Emilia kom med kejsarsnitt och jag hade väldigt ont efteråt. Var också jobbigt att resa sig från säng toa etc så bra om det finns stöd där. Svårt när man inte får bära.
Men får man bara lite hjälp så löser det sig. Viktigast att lillebror kommer ut och mår bra !
Stora kramar!
Cissi

Linda Says:

Spännande! Skickar med lite styrkekramar och väntar spänt på att få se underverket snart!

Maja & Julia Says:

Lycka till!!!
Ser fram emot bilder!!

Massa hugs!
Maja

Jenny Says:

Hej Malin! Lycka till imorgon! Det kommer säkert gå bra! Har själv 2 planerade snitt bakom mig. Efter andra snittet mådde jag prima. Åkte hem dag 2 och var ute och gick redan dag 3. Att komma upp på benen fort är A och O. Men det gör jäkligt ont att resa sig de första gångerna. Bara man vet det så kommer det att gå bra! (Efter 1 mådde jag även bra)
Kram Jenny

Annika Says:

Hej!

Vill bara passa på att önska dig lycka till inför snittet imorgon. Det kommer gå så bra ska du se. Jag har fött alla mina tre barn med snitt. Vid sista snittet åkte jag hem exakt 2 dygn efter. Jag var trött men det var så skönt att komma hem även om jag hade två barn under 7 år hemma. Men det kan vara rätt skönt också att stanna några dagar och i lugn och ro få lära känna sin lilla bebis!

Kramar

Annika (Emma, Lucas och Noahs mamma)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>