juli 8th, 2011

110708_1

Har levt på hoppet och inte vågat prova om liggvagnen fick plats i bagaget på min bil men idag gjorde jag det och YES det får den! Theas sulky är uppenbarligen större än jag trodde för den tar upp nästan lika stor plats. Jag fick ta av bakhjulen men det är enkelt att göra. Så har vi lånat Frida och Isas syskonvagn också, den får inte plats i min bil men perfekt att ha om jag vill gå någonstans. Allt får  plats i vår andra bil men jag vill så gärna kunna fortsätta att köra min älskade lilla ljusblå när jag är på egen hand.

Thea följde med ut i nattlinne, gummistövlar och paraply när jag provade så hon blir piggare och piggare!

Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, juli 8th, 2011 at 16:45 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Yes!”

jossi Says:

Åh perfekt :) det ser ju t om ut som att du kanske får plats med något på sidorna också? :)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>