juli 5th, 2011

dk_sy6cf92b_979307a

Bild lånad från sydsvenskan.se

I lördags var det superskyfall i Köpenhamn, på ett par timmar kom dubbelt så mycket regn som det normalt kommer på en hel månad. Vi var inte där men webbhotellet där jag har den här bloggen, de har visst sina servrar där och deras serverhall blev helt vattenfylld. Usch vilka nervösa dagar det varit, har ingen egen backup (hade, jag har nu..) på bloggen så hade de inte kunnat återställa den så hade allt det jag skrivit försvunnit för alltid. Har slutat med fotoalbum, mina första år-böcker osv så det hade varit en stor förlust om allt gått förlorat. Jag sitter ofta och tittar på bilder och minns tillbaka här på bloggen. Lite synd kanske att man aldrig tittar på de andra tusentals bilder man har men det blir aldrig av. Men idag kom allt iallafall tillbaka, tre dagar tog det. Puh vilken lättnad.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, juli 5th, 2011 at 23:43 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Teknisk Uheld”

Ulrika Says:

Vilken tur att du hittade tillbaka!
Och vilket skyfall! Såg bild i tidningen.

Anna Says:

Skönt att det har löst sig! Min blogg ligger nånstans i USA, oklart var. Bra idé med backup på bloggen! Hm. ITproffs, jag? Jodå men det märks inte :) Firmans webb ligger hos surftown också, den har inte kommit upp ännu. Skräp!
Kram!
/Anna

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>