juli 13th, 2011

110713_1

Thea har väldigt ont i sitt lilla huvud =( Idag räckte det inte med alvedon, hon låg fortfarande och jämrade sig och var ledsen, så vi fick ge citodon också (ordinerat såklart). Då blev hon nästan lite väl pigg i en timmes tid, att ha ont är väl kroppens sätt att säga att man ska ta det lugnt. Men lite lek fick det ju bli. Hon har påbörjat en ny antibiotikakur för det fanns bakterier i öron och näsa. Så nu hoppas vi att den ska ta kål på det onda.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juli 13th, 2011 at 19:29 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Pigg på medicin”

Tess Says:

stackars lilla tösen.
hoppas hon blir bättre snart… <3 <3

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>