juli 25th, 2011

110723_1

Vi har varit i Höganäs i helgen och firat Julia som fyllde år i lördags. Grattis älskade Julia!

Jag kan inte bestämma mig om jag tycker tiden gått fort eller långsamt. För visst har det gått fort men samtidigt känns det som jag varit mamma till henne ”alltid”.

110723_2

Vi hade kräftskiva.

110723_3

Alkoholfri skumpa.

110723_4

Vi gjorde egna hattar i år också.

110722_2

Idag åkte Thea och Adrian till farmor och Hasse i Lysekil. Jag ska till barnmorska, doktor, blodflödesundersökning och tillväxtultraljud på onsdag så jag har stannat hemma. Har inte varit dumt att vara själv, tog en tupplur på förmiddagen och en på eftermiddagen =) Har rätt mycket förvärkar och stämmer beräkningarna så väger lillebror redan 3,6 kg så jag är ju verkligen höggravid. Om två veckor är han här!

Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, juli 25th, 2011 at 21:39 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Julia 14 år!”

Anneli Says:

Stort grattis i efterskott Julia!!
Kramar från Anneli, Magnus o Linn

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>