juli 13th, 2011

Jordgubbsmacka 002

Älskar att ha jordgubbar på smörgåsen. Har man baguette hemma så låter det plötsligt riktigt fancy. Fast det måste kanske vara varmt bröd för att bli en bruschetta, Tyckte dom blev fina iallafall. Och goda.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juli 13th, 2011 at 21:51 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Jordgubbsbruschetta”

Maja & Julia Says:

Läser om er så snart du skriver men sååå dålig på att kommentera…
Tänker att -jamen malin veeeeet ju att jag läser ändå—

Nu hemma sedan ngr dagar från norrkping, därav bortfallet av flitigt bloggande.
idga har vi varit på borås djurpark :-)
Roligt, tur man packde ned regnkläder….åt julia .-)
Maja= blöööötdjur.
kRAM, snart kommer ju lillfisen för er!!

"StjärnJayne" Says:

MMM..Tål att tänkas på detta!!! :)

När det gäller rummen så är min äldsting som Julia. ”Spelar ingen roll” blir svaret när man frågar. Han har också blåa väggar…och min tanke är att måla om i tex beiget..ja ja ja säger han. Vi har ”tvingat” på sönerna nya möbler för ett tag sedan.
Men i julas fick de presentkort på IKEA och då skulle äldstingen iväg och köpa nytt…till källaren. Det är där han sitter med sin dator. Enda stället som nog betyder något för honom..ett bra bord, skön stol så blir det bra. :)
Jag håller med dig ang att förbjuda/tillåta. Tänker likadant. Vill inte att de ska stå färdigpackade när skolan är slut för att de vill bort så fort som möjligt från hemmet. Äldste är 18 men han tycker själv att eftersom han bor hemma så måste vu ju ha gemensamm regler som funkar för oss alla. Han accepterar att vi tycker att han ska lägga sig senast 4.30 när det är helg/lov. Det funkar.
Man får försöka bita ihop helt enkelt, vill ju ha kvar kontakten sen också.
Ha det gott och hälsa båda döttrarna, hoppas Thea kryar på sig nu!

Ylvisen Says:

Jordgubbar på mackan? Nä det får du ha för dig själv :)

Kram

Karin & Ebba Says:

Hoppas Thea är bättre nu. Kanske tid för en fika och lek lite senare i veckan? Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>