juli 8th, 2011

110706_8

Nu har Rosa flyttat hem till Ebba igen. Har varit jättemysigt att ha henne här. Ebba och hennes familj har rest runt i Kina i tre veckor, där Ebba är född. Lät som en helt fantastiskt resa.

Bilden är från i förrgår men Thea och Julia mår bättre. Ja Julia är helt pigg igen och är hos en kompis nu. Thea kräkte bara igår förmiddags och har ätit ok sen dess. Så det verkade inte vara magsjuka som tur är. Men hon är fortfarande  hängig och ledsen från och till.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, juli 8th, 2011 at 14:32 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>