juli 11th, 2011

110711_1

Det går upp och ner hur Thea mår. Men idag har hon varit hängig och haft ont i huvudet nästan hela dagen så imorgon blir det doktorn.

Ja det var de där två veckorna sommarlov med Julia =( Hon ska sommarjobba sen. Vi skulle ha åkt till Lysekil igår och tagit Liseberg på vägen. Nu hinner vi inte det för hon skulle tillbaka till sin pappa på torsdag (hon har åkt dit redan istället).

Tre somrar som inte har blivit som vanligt. Halva Theas liv. En tredjedel av grundskolans sommarlov för Julia. Usch va jag tycker synd om mig själv idag men det måste man väl få ibland. Men får dåligt samvete när jag tänker på de som inte har råd att köpa bussbiljetter och åka till stranden med sina barn. Och familjer där det fattas en bror eller syster, som gärna hade suttit inne i soffan och klappat på sitt barn en varm sommardag.

Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, juli 11th, 2011 at 22:51 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Hängig”

ulrika Says:

stackars thea, och dej och julia och alla i familjen.
det är väl inte konstigt att du blir less!
sådär kan jag också känna med tid, att ”en sommar till”, ”hela dagis tiden”… osv.
hoppas att hon får må bättre!
många varma kramar till er!
ulrika

Karin & Ebba Says:

skickar en kram….det återstår många somrar…jag har försökt lära mig att glädjas över det man har istället för att sakna det man missat, det är inte lätt, men det går men ibland kommer sorgen över en och då får man sörja och sakna och vara arg en stund sen känns det bättre igen.. kram

Ylvisen Says:

Tråkigt att hon är hängig! Sista meningen är så klockren :( Jag tänker ofta i liknande banor när ungarna ropar mamma hela tiden, finns många föräldrar som gärna önskar att barnen skulle ropa men där ropen tystnat… Usch. Pigga på dig nu Thea! Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>