juli 28th, 2011

110725_1

Var lite sent ute med att få i ordning mina pallkragar så jag nöjde mig med att plantera gurka och squash som vi hade försått på odlingskursen. Precis som jag visste så har squashen (blue hubbard) växt helt galet mycket, över i andra lådan och vidare ner på marken =) Men inga squash än så länge. Gurkan däremot är lite mer blygsam i storlek men det har börjat komma små söta gurkor. Kul.

110724_1

Den här underbara bilden fanns också i kameran. Kusinerna har morgonmys.

Nu ska jag strax betala räkningarna och det kommer bli en slant till Radiohjälpen också som förhoppningsvis hjälper några hungriga och törstiga barn i östra Afrika. Gör så ont i hjärtat att se bilderna. 90 1950-6.

Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juli 28th, 2011 at 20:40 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Gurka”

Ylvisen Says:

Snygg gurka!

Va skönt att dina prover var bra! Skönt!

Du en sån där atrapp till vagnen ångrar jag att jag aldrig köpte så det var garanterat ett bra köp! Kommer bli kanon!

Kram

Maja & Julia Says:

Åh jag harv försökt att kommnetra fölera gånger på ditt inlägg +13…men när jag klickar på kommentarer så hamnar jag på jordgubbsbruschetta inlägget. snabla internet :-)

Snart är han ju här lillebror, men stackare så mycket du måste titta och testa…
Fast jag föstår att det ändå känns bra.

Nu har jag glömt vadjag skulle skriva när jag förra gången skulle försöka, hm….senil.

Här har varit tokvarmt idag,. suck..
Jo just det, det var det.
Vera, med sin Kajsa var ju här i onsdags och hur som haver så kom vi på att prata om DS och om karlstadmodellen och då sa jag att Kerstin i Alingsås kör nog den med Clara och Malin i Malmö med sin Thea….då sa hon att ja malin,henne träffade jag i sthlm för ngr år sedan.
Och så fick hon reda på att Thea hade leukemi för det visste hon inte så jag skulle hälsa så gott :-)

Nu ska senila mamma sova, eller nä…duscha va det visst, jaja…

Kraaaam!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>