juli 21st, 2011

110719_1

Thea är äntligen frisk och har varit det ett par dagar. Pigg och glad och har sommarlov och…puh…pigg är allt annat än jag känner mig, iallafall om man jämför med energin hos vår älskade huligan =) 2,5 vecka kvar nu.

Hon tar varje chans att prova lillebrors saker. Man kan hitta henne i liggdelen och vaggan eller med byxor i storlek 56 runt anklarna och en napp i munnen =) Klart hon också ska få känna sig liten.

110719_2

Har köpt en adapter till bilbarnstolen så att man kan ha den på vagnens hjul. Om man ska in i nån affär när bebisen sover. Gissar att det kan vara praktiskt även när man tvekar om det är dags att byta från liggdel och sittdel. Kommer väl att vara vinter då och då är ju liggdelen varm och mysig om man ska gå på promenad men är man inomhus någonstans så kanske han vill sitta upp och se sig omkring.

Lillebror har inte fått så mycket nya saker kom jag på när jag köpte denna adaptern i affären. När Julia och Thea var bebisar köpte jag aldrig något begagnat, har blivit en riktig loppis och traderaälskare sen dess. Bilbarnstolen ser ut som ny (och är ganska ny också, de har ju hållbarhetstid) men kostade bara en fjärdedel av nypriset. Samma märke som Thea hade, Akta Graco med bas.

110718_1

Julia har börjat på sitt sommarjobb och tycker det är jättekul. Hon har en sommarjobbarkollega vars föräldrar heter Kjell och Rose-Marie =) Ringer nog klockor hos några iallafall =) Heja Kjell, hade gärna haft ett signerat skohorn haha.

Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juli 21st, 2011 at 23:26 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Frisk!”

Karin & Ebba Says:

Vad härligt att Thea är frisk. Kul att även blivande storasyster förbereder inför lillebrors ankomst, kommer ihåg Philip att han körde omkring vagnen med nalle i när vi väntade Ebba. Snart är han här :) Kram

Jessica Says:

Skönt att hon är frisk:).

Hälsa Kjell och Rosemarie,dom är ju våra polare;).

Mysigt med bebis snart,jag skulle lätt kunna tänka mig en till,finns inget bättre jobb än mammaledig:)!

Mary Says:

Hej hej! Jag vet inte om du sett att jag mailat till dig (det hade blivit en sådan lång kommentar annars :-) kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>