juli 6th, 2011

110706_2

Julia har varit och åkt luftballong idag med Barncancerföreningen. Vilken underbart vacker morgon, en upplevelse även för mig som inte fick åka med. Julia tyckte det var super, lite läskigt i början bara.

110706_3

Ballongen var större än jag trodde.

110706_4

Samling klockan 5 fyra mil hemifrån så vi fick ställa klockan på 3:45…

110706_7

110706_5

De var drygt 450 m upp i luften som högst.

110706_1

De åkte från Södra Sandby mot Lund, en dryg halvmil kanske. De visste att de skulle åka mot Lund för att det blåste ditåt men de vet aldrig på vilken gräsplätt de landar. De åkte en dryg timme.

110706_6

Sen blev de dubbade till en titel som är beroende på hur många gånger de åkt och var de landade. Lite cider i håret och Julia är nu Ballonggrevinna av Kungsmarken.

Jag var lite nervös innan när de berättade om landningen, visade flytvästar osv men kände mig rätt lugn när de åkte iväg. De var superproffsiga killarna som höll i det och varenda pinal de hade kändes 100% säker. Tack till Ballong och Äventyr som sponsrar detta för ungdomarna med cancer och deras syskon.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juli 6th, 2011 at 22:59 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Ballongfärd”

ulrika Says:

så roligt! förstår att du var nervös, skulle jag också varit! vilken upplevelse för julia! om din dotter är grevinna, måste du väl också vara nåt adligt, eller? kram på er!

Ylvisen Says:

Men va roligt för henne. Vilken grej!

Tur att de fick ordning på servrar och blogg, shit!

Kram

Djurpark Sverige Says:

Djurpark Sverige…

Thea och gänget » Blog Archive » Ballongfärd…

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>