juni 9th, 2011

110609_1

Kompis med hem från dagis.

110608_1

Igår kom Linda och grillade och spelade bandy.

110609_2

Jag tog med lite tecken- och språkutvecklingsgrejor till dagis idag, tänkte det var dags för dom att köra igång med lite jobbstunder nu när Thea har kommit in i allt ordentligt igen. Barnen var jätteintresserade av grejorna där man kan se hur man tecknar orden, de flockades kring oss när jag gick igenom materialet och tecknade och frågade hur man gjorde om det var något svårt. Så jag skrev ut en massa teckenkort som både Thea och de andra barnen kan ha nytta av, med bild och ord på ena sidan och tecknet på andra. De är från ”Materialhatten” från Hatten Förlag. De är laminerade nu också men har bara klippt hälften, blev ju en del saxtag av det så jag har lite ont i tummen..

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juni 9th, 2011 at 22:45 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>