juni 30th, 2011

110629_2

Thea har låga värden så hennes sommarlov fick börja lite tidigare än planerat. Vi tog en tur till stranden igår eftermiddag,

110629_1

Hon har fått lite sår på läpparna också. De började komma redan innan vi var i Lund förra veckan så det är nog av tabletterna. Hon fick 9 metotrexattabletter den veckan, så många har hon inte fått någon gång innan.

Hoppas hon håller sig frisk nu för Julia ska sommarjobba de sista fyra veckorna av sommarlovet så vi har bara de två kommande veckorna att hitta på något kul med henne. Jättekul att hon fått sommarjobb (hon har fått det genom skolan, hon ska arbeta i en affär) men det blir ju lite stressigt i och med att Julia har två familjer som vill ha semester med henne.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juni 30th, 2011 at 12:37 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Stranden”

Cissi Says:

Då hoppas vi Theas värden stiger snabbt igen!
Alltid jobbigt när de höjer dosen medicin för ibland blir det ju för stora dyk…
Lycka till och ha en bra semester!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>