juni 28th, 2011

110628_2

Storstädning i Rosas bur idag. Thea tog uppgifterna på största allvar.

110628_4

Hon fick vara på gräset under tiden idag och smaskade gräs och verkade väldigt nöjd. Förra veckan när vi städade fick hon stanna inne men idag hade jag bättre koll på vad som behövdes osv så jag inte behövde springa in och ut. Hon kunde ju inte komma någonstans såklart men det känns ändå nervöst att ha ansvar för någon annans ögonsten.

110628_3

Duktiga hjälpredan.

110628_1

Åsså lite smultron.

Yes, vilket härligt väder vi fått igen!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, juni 28th, 2011 at 23:29 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>