juni 21st, 2011

110621_1

bonti.se

På jakt efter en rolig och bra skötväska. Men vilket märkligt mode. Fast man ska kanske ta chansen att ha en ursäkt att köpa en fancy handväska-lookalike? Undrar hur gärna Adrian går iväg med den där röda väskan över axeln haha =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, juni 21st, 2011 at 21:52 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

24 Responses to “Skötväska”

Maja & Julia Says:

Skötväska är ett dilemma. Måste ha dom ju. Men inga snygga finns.
Jag säljer nu min SKIP HOP DUO DELUXE på tradera (svart)
Super praktiskt till ett barn men jag kände inte att den funkar nu (erkänner, jag har tröttnat på den efter tre år, det får man)
KÖpte istället den där frn danmark som är himmelens bra, MEN när man bara ska ner till stan, in till stan, ut och gå eller bara ta barna i bilen så är den för stor, rymmer MASSOR! Så, jag köpte en snygg DYR (i mitt tycke, den kostade 700 på rean..)
vanlig svart läder väska, med stor rymlig botten, bra fickor och kort bärrem som jag kunde fäösta i mina barnvagnskrokar från TINKAFU (finns i barnaffärer) i dom kan ju fästa vilken väska som helst, bara den har metallringar vid handtaget typ…
Lycka till :-)
På Tradera heter jag Chleeo….om du vill söka på väskan :-)
Kramar!

Tess Says:

ujuj vilka priser……
hmmmm IKEA säljer för 200 kr… funkade utmärkt när Linus var liten… :)

Jossi Says:

Jag kan också rekommendera Tinkafu-krokarna! Superbra, jag kör med en vanlig axelremsväska (i mitt fall sponsrad från sony ericsson). En väska med många fack är hur som helst bäst tror jag :) och gärna med ljus insida så man hittar sakerna lätt, det är nog det jag saknar mest med min väska. Och det är även bra om den är någorlunda regnsäker. Regnskyddet räcker ju sällan över väskan.

Malin Says:

Tack för tipsen tjejer!

Maja: Jag har faktiskt några Skip Hop på min minneslista! Men din hade jag inte lagt till, den var nog för dyr =) Du är alldeles för bra säljare haha. Nä men jag är nog ute efter något med färg eller mönster eftersom vagnen är grå/svart.

Tess: Har tittat på den de har på Ikea nu men det var mer som en hopvikt skötbädd som man kan stoppa lite saker i. Men annars var den fin så jag blev lite besviken.

Jossi: Ska kolla i en vanlig väskaffär också. Har ju stor väska nu men hittar aldrig i den och det är säkert som du säger – svart insida är ingen hit. Ska tänka på det. Har haft den väskan i tre år också så den har gjort sitt.

Cissi Says:

Jag tyckte det var mest praktiskt med ryggsäck när tvåan kom. Man behövde liksom ha armarna fria samtidigt som man måste ha med skötsaker… Sen behövde den vara stor med två blöjbarn…
I alla fall tycker jag att många fack är viktigast så man hittar sakerna.

Anneli Says:

Men visst hade Adrian varit chic med den röda
Hoppas ni mår bra allihop och att ni får en härlig midsommar
//KRAAM

shopping coach poppy in monogram large pink totes bww bargain blitz Says:

Carry out the following to learn more about babyliss before you’re abandoned.
shopping coach poppy in monogram large pink totes bww bargain blitz http://www.ainanegaard.com/hrijyh/coach-carlsbad-outlet/shopping-coach-poppy-in-monogram-large-pink-totes-bww-bargain-blitz.asp

buy cheap coach madison perforated large blue wallets bvx outlet york Says:

babyliss Counterfeits – - The Flawless babyliss ‘cheat’ That experts claim Fools 96.4% of the end users
buy cheap coach madison perforated large blue wallets bvx outlet york http://www.andaas.com/bilder/coach-purses-cheap-wholesale/buy-cheap-coach-madison-perforated-large-blue-wallets-bvx-outlet-york.asp

official coach bleecker in signature medium coffee satchels bus cheap sale Says:

Honest content material shows you 4 brand new stuff of babyliss that not a soul is mentioning.
official coach bleecker in signature medium coffee satchels bus cheap sale http://www.tsbcd.com/cc-qa/cheap-coach-outlet/official-coach-bleecker-in-signature-medium-coffee-satchels-bus-cheap-sale.asp

discount baseball jerseys Says:

authentic basketball jerseys China…

blog topic…

p1173 Says:

authentic jerseys China…

403 Forbidden…

1587 Says:

authentic nhl jerseys China…

403 Forbidden…

178705 Says:

wholesale baseball jerseys…

403 Forbidden…

2271 Says:

discount baseball jerseys China…

403 Forbidden…

Thea och gänget Says:

Wm Rodenizer…

I found a great……

you can try xlens.67505.x6.nabble.com Says:

you can try xlens.67505.x6.nabble.com…

403 Forbidden…

Message325 Says:

post_2850…

403 Forbidden…

28126 Says:

28126…

403 Forbidden…

Post_889 Says:

post_1154…

403 Forbidden…

post_609 Says:

post_609…

403 Forbidden…

613346 Says:

613346…

403 Forbidden…

127981 Says:

127981…

blog topic…

Fwd: Success Stоriеs - Smаrt Раssive Income. Genеrаte $10000 in Моnthly Pаssivе Inсomе: http://gysuxoglzq.tanglescanner.com/86e7c0e1bd Says:

Verifiеd eаrnings on the Internеt frоm $7138 рer daу: http://namqzuai.sovereignty2020.com/a490a14d

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>