juni 25th, 2011

Jag och Thea har haft en mysig och rolig dag.

110625_8

Först åt vi lunch på ett thaihak. Mums med kyckling tyckte Thea. Innan sa hon ”maas” när något var gott, det var så gulligt. Nu vet jag inte hur hon säger mums, hon säger nog bara gott istället.

110625_1

Sen stack vi till Folkets Park. Ponnyridning…

110625_2

…ett par karuseller…

110625_5

…och kika på djuren. Jättestora kaniner. Det är världens största kaninras, Belgisk jätte.

110625_3

Sen var det show med Sjörövarmange och Katta Pirat. På reedi skånska. Det skorrar fortfarande i mina öron och då pratar jag ändå väldigt mycket skånska själv =)

110625_6

Jätteroligt. Många sånger med rörelser. 

En lyckad dag. Men var är sommaren? Fast man ska väl inte klaga så länge det inte regnar. Men några ljumna kvällar hade inte suttit dumt.

Kramar från oss

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, juni 25th, 2011 at 23:11 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Lördag”

Ulrika Says:

Vilken härlig dag!
Kram

Ylvisen Says:

Ser jättemysigt ut!

Intressant att läsa om er dag på sjukhuset! Tappra Thea! Vi märker skillnad på tal så fort Felix får nya rör osv så det kan nog vara bra.

Kram

Eva Says:

Hej på er!
Har läst bloggen ett tag nu men aldrig kommenterat något.
Thea verkar vara en så härlig tjej och vad kul det blir för henne att få en lillebror. Själv har jag med 3barn, 2 killar och en dotter som heter Molly som fyllde 2år igår, hon har också ds.

ps.såg att du letade skötväska, vill bara tipsa om ju-ju-be all, den är dyr men den bästa skötväska jag haft och snygga är de med:) http://www.mylittlestar.se/ju-ju-be-sommarnyheter/379
kram

Malin Says:

Ylva: Hoppas det blir så för Thea också. Är ju nästan så man håller tummarna att hon behöver rör så att det finns chans att det är därför hon är sen med talet.

Eva: Hej, va kul att du lämnade en kommentar. Grattis i efterskott till lilla Molly! Ja dom var ju jättesnygga och är de så bra också så skulle man kanske unna sig…tack för tipset. Kram Malin

"StjärnJayne" Says:

NU är sommaren tillbaka!!!!
Läste att den ska försvinna lagom till min semester kommer..hmmm hmmm… mindre kul meeeen.
Ha det gott//Jayne

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>