juni 25th, 2011

110624_6

Thea älskar att dansa runt stången. Vi firade själva i år men det gick bra det med. Vi fuskade lite med små grodorna osv från Spotify och Adrian kom på sig själv att säga att sångerna med Bosse Larsson var bäst. Nygammalt och Allsång på Skansen med honom var ju inte direkt några favoriter när man växte upp så det kändes som väldigt otippade ord =)

110624_7

Lite smultronpaus.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, juni 25th, 2011 at 20:54 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>