juni 20th, 2011

110617_1

82,5 kg bollmamma =) Men jag känner mig nästan ”smalare” än vanligt, magfettet dras liksom ut lite och rumpan och låren kommer lite i skymundan för den stora magen =)

För en sådär 8 år sen fick jag fel på sköldkörteln och drog på mig 10 kg som jag inte har blivit av med. Jag fick överaktiv sköldkörtel (hypertyreos, även kallad giftstruma) och åt som en häst och var smal som en pinne. Ämnesomsättningen blir helt galen, kroppen går på högvarv. När jag sedan fick behandling (de strålade sköldkörteln med radioaktivt jod) så åt jag betydligt mindre men magen hade väl vant sig med större portioner så summan blev 10 kg mer än vad jag vägde från början. Storlek 42 i brallor är säkert ok för någon som är lång men jag är bara 1,66. Nä, ska ta tag i det *vilket år som helst* =) Nu har jag gått upp 10 till men det har ju sin förklaring.

Julia överraskar oss med kameran innanför grinden när vi kommer från dagis. Thea trött men ändå sur och ledsen över att behöva gå hem. Magen är v 32.

Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, juni 20th, 2011 at 21:59 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Bollmamman”

ulrika Says:

vilken fin mage! strunta i att kolla storlekar och kilo och sånt nu.

thea verkar trivas på dagis… skönt med lite envishet!

kram!

Ylvisen Says:

Du är så fin så! Kul med en magbild!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>