juni 29th, 2011

110616_2

CTG hos barnmorskan

Har varit på ultraljud, blodflöde, barnmorska och läkare idag. Blodflödet var bästa möjliga även denna gången. De mäter flödet i navelsträngen samt de två ådror som går mellan mig och moderkakan. För dåligt flöde kan ge syrebrist hos bebisen.

Sen tillväxtultraljud och han har fläskat på sig lite mer nu…han är 17% större än medelbebisen. Är alltså risk att få lite väl stora barn när man har diabetes. Men +17% blir ca 4 kg så det är ju många som har det.

Blev inga bilder tyvärr, han låg och sov med armen framför ansiktet =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juni 29th, 2011 at 22:59 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>