juni 20th, 2011

110620_1

Idag sydde jag påslakan och örngott till vagnen/vaggan. Det behövdes bara ett samtal till mamma a la ”vet vad jag har gjort nu jag är så korkad varför ger jag mig på sånt här”. Jag koncentrerade mig så på hur tygets mönster skulle komma på örngottet så jag glömde hur örngott ser ut och klippte bara en rektangen och inget extra för ”fickan” som ska dölja kudden. Jag gjorde inget nytt så nu kan man se innerkudden om det vill sig illa, *herregud* =) Vad jag minns så använde man väl inte ens innerkudde i början så lillebror överlever nog. Är nöjd med tygerna jag hittade på Stoff & Stil iallafall, det blev ett brunmönstrat på ena sidan och turkosprickigt på andra.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, juni 20th, 2011 at 23:22 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Bäddset”

Emma Says:

Så fiiint! Stoff & Stil har äntligen öppnat här i Göteborg så snart ska jag dit och göra av med lite pengar!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>