maj 25th, 2011

110525_1

Kursen jag går, om ekologisk odling, är mycket trevlig. Vi får många medhjälpare som ni ser, inte lätt att hålla kurs på en dagis/skolgård =)

Samtidigt var Thea och Adrian på Guldfiskarnas avslutning. Veckans höjdpunkt för Thea, lite gympa, sångstund, bad och fika. Hon har kunnat gå på det flera onsdagar nu så det kommer hon att sakna. Jag gick med henne de första åren men sen blev det lite mycket tyckte jag. En vilding som gärna drar ner bikini-bh:n på mamma, smiter ut i korridoren från omklädningsrummet så man lättklädd (om man har tur) får jaga henne eller så hoppar hon i på det djupa innan puffarna kommer på så man får fiska upp henne från botten. Gah, jag är varken exhibionistiskt lagd eller något vattendjur så det är bra att Adrian tycker om att gå =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, maj 25th, 2011 at 23:14 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Onsdag”

emily Says:

Åh vilken härlig kurs det verkar vara!! Vill jag oxå gå! ;)

tipsar om våra DS halsband som nu finns att köpa, är riktigt stolt över dem om jag får säga det själv ;) Du kan även tävla om ett på myperfectbaby.se. Vinnare dras på Söndag!

här kan du köpa;
http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=22801

på min blogg kan du tävla ;)

Ha en skön helg!

mvh Emily

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>