maj 29th, 2011

110529_1

Idag har mormor & morfar och Lovisa & co varit här på morsdagmiddag.

110529_2

Som många gånger förr så fick vi lite gjort också. Fast ”vi” känns som en överdrift…börjar känna mig rätt osmidig, marken känns långt ner =) Vi satte upp två pallkragar i rabatten. Fick bli där så är det lättare att ta bort dom om de börjar bli tråkiga. Rabatten är en riktig djungel men tar man några steg bort ser den iallafall mest prunkande och frodig ut =) Vill absolut inte ha en symetrisk och stel rabatt men lite mer koll hoppas jag få någon gång.

Imorgon har jag fyra tider på sjukhuset. Ultraljud, blodflöde, barnmorska och doktor. Toppen att de fick in allt på samma förmiddag.

Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, maj 29th, 2011 at 22:32 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Mors dag”

jessica Says:

Ser ut att växa fina saker i den ena pallkragen iallafall=)

Skönt att få allt på sjukan samma dag,hoppas allt är bra med både dig och magen.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>