maj 16th, 2011

5699189849_75b40cc636

Igår fick vi en premiärtur i morfars relativt nya häftiga bil, en Ford Thunderbird -65. Glömde ta foto på utsidan så jag lånade en bild av pappa när han ställde ut den förra helgen. Den till vänster är min kusins familjs bil, en Cadillac från -48.

110515_2

Här åks det med inlevelse och alla kikar bakåt när vi backar =)

110515_1

Vi tog en tur längs vattnet. När vi åkte förbi Bertas kiosk ångrade vi att vi precis hade fikat. Får bli en mjukglass där nästa gång. Även om mammas rabarberkaka är godare så ligger nog en mjukglass där på 10 i topp över barndomsnostalgi =)

110515_3

Blev en tur i sakta mak för säkerhetsbälten i baksätet var ju inget man tyckte behövdes på den tiden. De 300 hästkrafterna fick rastas en annan dag.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, maj 16th, 2011 at 11:31 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Morfars bil”

ylvisen Says:

Ahh…. snygga! Ses vi på power meet nu då? :)

Maja & Julia Says:

TACKTACKTACKTACK, du vet varför.
Åhhhhhhh jag slipper skriva om min ”story”.
HImmel och pannkaka.
Åh så mysigt det ser ut med tur i morfars bil och ja, mjukglass är svårslaget.
Blev också sugen på djurpark snart när jag såg att ni varit där, fast i skåne, vi får dra till borås, den har visst öppnat, om julia älskade den förra året finns nog ingen hejd på ”eländet” detta år,och jag ÄLSKAR det!
Kramar, Maja

sandra Says:

Coola rockabilly bilar!! :)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>