maj 24th, 2011

110524_1

Idag har Thea varit på sin första dagisutflykt med egen matsäck. Så söt hon var med sin ryggsäck. Tyvärr började det regna så det blev ombyte till regnställ och stövlar när vi kom till dagis. Men de hade haft en rolig dag i skogen. Hon fick bland annat med sig pasta”sallad” med pasta, köttbullar, korv, gurka och tomat. Hon hade nog bytt bort något i den för det fanns fetaost och stora tomatbitar i burken när hon kom hem haha. Man skulle varit en liten fluga =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, maj 24th, 2011 at 22:49 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Matsäck”

Ulrika Says:

Så sött!
Kram

Jessica Says:

Haha vad gulligt:)

Andrea Says:

Åh så rart! Ryggsäckar på småknoddar är nog något av det sötaste som finns.

Kul med matbytet, hahaha :)

Kram Andrea

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>