maj 5th, 2011

110505_1

Kompis från dagis. De har lekt ute, vi har gjort pannkakor och nu är det nog bäst för mig att vila lite vid datorn för det hörs rivningsljud från Theas rum så det blir nog att sortera leksaker sen =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, maj 5th, 2011 at 16:01 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Kompis”

Jessica Says:

Vilket gulligt kort:),roligt med kompis.

marika Says:

Härligt med en kompis!

Cissi Says:

Vad gulligt!

Vi tillhör nog dom som fått väldigt ”noggrann” hantering. De har sagt att vi ska ha handskar när vi byter blöja. Kläder, sängkläder ska tvättas omgående eller läggas i plastpåse tills det ska tvättas, blöjbyte var 3h osv. Vi ska inte hantera cytostatikamedicinen med händerna men vi behöver inte byta blöja med handskar eller vara lika noga med kräktningarna men vi har varit ganska försiktiga i alla fall. Vi har ju också haft Alicia som bara var 7 månader när Emilia blev sjuk och man ville ju inte att hon skulle få i sig något som så liten. Men det är som alltid. Olika information beroende på sjuksköterskor/doktorer man frågar.
När det gäller purinetholen så sa de att Emilia inte skulle ha matintag 1h före och 1h efter (absolut inte mjölkprodukter)men vi har träffat andra från andra sjukhus där de inte alls varit så nog och de har tom fått äta yoghurt…
Inte lätt att veta hur man ska förhålla sig. Samma sak med vattkoppor där man också får olika svar beroende på vilken doktor man pratar med. Nu ska Emilia få vara hemma från dagis tills vi sett om det spridit sig.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>