maj 7th, 2011

110507_1

Vi har varit hos Frida & co och lekt och grillat. Jag provkörde deras syskonvagn och vagn med ståbräda. Thea sitter som en kung i deras BabyTravel (som vi dessutom kan låna, perfekt) och hon ser inte alls sådär ”för stor ut” som jag var lite rädd för, såg helt naturligt ut (löjlig tanke jag vet men hon fyller ändå 6 år snart). Och vagn med ståbräda var över förväntan ok att köra och det var skönt för det kommer inte att gå att få in syskonvagnen i min bil. Har inte ens provat att få in liggvagnen i den, lever på hoppet än så länge =)

Sen är ju frågan hur man gör om man behöver amma och man är iväg någonstans ensam med Thea och lillebror med enkelvagn ståbräda. Var ska man då göra av den lilla rymmaren? Lite rep i packningen? =) Fast hon har faktiskt blivit bättre på att lyssna så det ska väl gå bra det också. Lillebror får lära sig att äta snabbt =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, maj 7th, 2011 at 23:09 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>